SPONSOR ONS!

Van 29 augustus tot en met 5 september rijden wij  de tour van ons leven! In 8 dagen rijden we van Italië naar Nederland. Dwars door de Alpen met beklimmingen van o.a. de Alpe d’Huez en de Col de Madeleine, door de Vogezen en Ardennen, langs klassieke trajecten uit o.a. de Tour de France om uiteindelijk na 1250 kilometer en circa 19.000 hoogtemeters te finishen op de Cauberg in Limburg. 


We doen dit niet alleen en niet voor niets! Tezamen met ongeveer 300 andere deelnemers proberen wij zo veel mogelijk geld te verzamelen voor Artsen Zonder Grenzen. Artsen zonder Grenzen geeft medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën. Haar artsen, verpleegkundigen en andere specialisten gaan zelf naar het betreffende land. Samen met lokale medewerkers werken ze in ziekenhuizen, klinieken en mobiele hulpposten. Ze voeren bijvoorbeeld spoedoperaties uit, geven hulp bij ondervoeding en behandelen mensen met ernstige ziektes als tuberculose en malaria. De teams van Artsen zonder Grenzen werken vaak in oorlog- en conflictgebieden. Ze willen iedereen bereiken die hun hulp nodig heeft. Daarom werkt Artsen zonder Grenzen ook op veel plaatsen waar andere (hulp)organisaties niet aanwezig zijn. Wij dragen dit werk van Artsen zonder Grenzen een warm hart toe, daarom gaan we deze uitdaging aan!

 

Als team hebben we als doel minimaal 15.000 Euro aan sponsorgeld te verzamelen om zo aan de tour te kunnen meedoen. Naast zoveel mogelijk particuliere sponsoring zoeken we ook naar bedrijven die ons willen sponsoren.  We hebben het minimale sponsorbedrag voor bedrijven gesteld op 150 Euro maar hopen natuurlijk op meer. Als tegenprestatie voor de sponsoring krijgen bedrijven o.a. een vermelding op de website van www.tourforlife.nl, vermelding op de website van TEAM ZAANSTAD:  www.teamzaanstad.nl  en natuurlijk de gegarandeerde positieve mond op mondreclame door al onze teamleden tijdens diverse activiteiten. Daarnaast bieden we voor minimaal 250 Euro de mogelijkheid om het bedrijfslogo op onze geweldig wielertenues te laten afdrukken.


Kledingsponsoring

 

Tot ons groot genoegen kunnen wij mededelen dat IPT Telemedicine (onze hoofdsponsor) een paar dagen geleden de laatste sponsorplek op onze kleding heeft gekocht. We danken IPT Telemedicine en al onze andere kledingsponsors voor hun bijdrage en steun aan Artsen Zonder Grenzen. Hieronder zien jullie het definitieve ontwerp van ons tenue dat inmiddels naar de drukker is gestuurd.

ONZE SPONSORS 
BEDRIJVEN: 


 
Trusted Third Party Service Europe

Huisartsenpraktijk 
De Hoed en Mensendieck praktijk Assendelft 

http://www.ttpse.com/http://www.ttpse.com/http://www.ipt-telemedicine.nl/http://www.agisweb.nlhttp://www.cargill.nlhttp://www.theresource.nlhttp://www.automaticsignal.nl/http://www.itmobile.nlhttp://www.fwinter.nlhttp://www.copycoaching.nl/http://www.sonion.comhttp://www.innergo.nlhttp://www.decomme.nl/http://www.zaanapotheek.nl/http://www.daxtrio.nl/http://www.krk.nl/http://www.ipt-telemedicine.nl/shapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1

PARTICULIEREN:

 1. Christjan Hoffmans 

 2. Tinie & Frans Schols-Kraan

 3. olof olofsen

 4. Art van Kampen

 5. Christjan Hoffmans

 6. Johan Runderkamp

 7. Gert Vendrig

 8. Paul van Kampen

 9. Hans Langenberg

 10. Harriette van de Plas

 11. Dirk Kloos

 12. Ruud jongeling

 13. Annelies Lassooy

 14. Dik Nol

 15. Michiel Marzouk

 16. Jan Struiksma

 17. Dolf Weverink

 18. Monique Koenderink

 19. ron Wilders

 20. Michiel van Doorn

 21. Tjeerd Witkamp

 22. rita mulder

 23. peter gortzak

 24. Richard C Hoquee 

 25. Ruud Heijtink

 26. Stichting DOKh

 27. Ad Bolhluis

 28. Ineke Janssen van Kampen 

 29. Bert vanden Oosten

 30. Ben Hettinga 

 31. Eddy en Claudia

 32. Wilma van IJsseldijk

 33. Mieke Ottenhoff

 34. E. Denekamp

 35. Lambertus Witkamp

 36. Herman Berkhout

 SPONSOR WORDEN?
We zoeken (bedrijfs-) sponsors: ga naar onze sponsor pagina voor meer informatie.shapeimage_7_link_0
Financieel bijdragen?
Draag ook financieel bij en stort direct op de Team Zaanstad-rekening van Artsen zonder Grenzen!http://2010.tourforlife.nl/FormSelectSponsorType.aspx?&PageId=5&selected=T21shapeimage_9_link_0


Wat moet je doen om ons te sponsoren?

 

Het feit dat we alle plekken op onze kleding inmiddels zijn vergeven, betekent niet dat we niet meer op zoek zijn naar sponsors: particulieren of bedrijven. We streven nog steeds om minimaal 15.000 euro in te zamelen voor Artsen Zonder Grenzen. Naast het steunen van het goede doel krijgen bedrijven nog steeds een prominente plaats op deze website en vermelding op www.tourforlife.nl .


 1. 1.Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 2. 2.Klik hier om je bijdrage online storten.

 3. 3.Wij ontvangen graag het logo (een .jpg bestand volstaat) en eventueel een kort berichtje waarom je bedrijf ons team en dus Artsen Zonder Grenzen steunt.

 

Wij hopen dat juliie net zo enthousiast zijn over de Tour For Life en het werk van Artsen Zonder Grenzen als wijzelf en hopen (en verwachten) dat jullie ons zullen sponsoren. Wij kijken uit naar jullie positieve reactie. 

 

Hartelijke groet,


Team Zaanstad

Paul van Kampen

p.kampen56@chello.nl

  

 1. Jan Nielen

 2. Christjan Hoffmans

 3. M Vroege

 4. tiny berkhout

 5. marcel lam

 6. Maike Witkamp

 7. Marcel Gruijters

 8. Elly Singelenberg

 9. Rob Six

 10. Rebecca Theis

 11. mick santifort

 12. Vrugt Jan

 13. Peter Klaassen

 14. Hanneke Versteege

 15. Jeroen Kriek

 16. Niels Boetje

 17. Sanne Hettinga

 18. Arjen Hettinga

 19. Bridge Club van Kees Berkhout

 20. Robert Dekker

 21. Oscar van Blokland

 22. Berry Dekker

 23. Arco Man

 24. Ingrid van Falier

 25. Cargill Collega’s Minneapolis - Paul van Kampen

 26. bas van goor

 27. Paul van der Steen

 28. Bert Witkamp

 29. Niels Zonneveld

 30. Tessa van Kampen

 31. Malgosia Grochowska

 32. Collega’s Berten Arno

 33. Martijn Beentjes 

 34. Jan-Peter Broek

 35. Evert van Setten

 36. Willem de Putter 

 37. Gasten vejaardag Paul van Kampen