DE TOUR


De Tour for Life, die van 29 augustus tot en met 5 september plaatsvindt, is niet zomaar een fietstocht. We rijden in ploegen van maximaal negen renners acht loodzware etappes over vele cols van Italië naar Nederland. Zo’n 1250 km langs klassieke routes, gemiddeld 155 kilometer per dag, met in totaal 19.000 hoogtemeters. Een enorme uitdaging voor onszelf, maar vooral voor anderen. We leveren een prestatie van levensbelang. Wij rijden de Tour for Life! 


En dat doen we niet zomaar. Voor dit evenement is

het hoofddoel duidelijk: geld ophalen voor al die mensen

in de wereld die het een stuk minder goed hebben dan

wij. Artsen zonder Grenzen zet zich al jaren in om

noodhulp te bieden aan slachtoffers van rampen, oorlogen

en epidemieën. Wij proberen ons steentje bij te dragen aan hun

levensreddend werk.HULP NODIG!


Dat kunnen we natuurlijk niet alleen! Er is flink wat geld nodig om al die mensen een helpende hand te bieden. In totaal halen we per Tour for Life-team minstens 15.000 euro op om direct op de rekening van Artsen zonder Grenzen te storten, zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten. Hiervoor zijn we natuurlijk op zoek naar sponsoren in alle soorten en maten. Elke euro is welkom, dus als u interesse heeft in het sponsoren van Team Zaanstad ten behoeve van het goede doel, bekijk dan snel onze sponsorpagina voor alle mogelijkheden. Alvast bedankt, ook namens Artsen zonder Grenzen!


Maximaal kunnen 50 ploegen zich inschrijven. Het aantal inschrijvingen kun je lezen op website van Tour for Life .


DE ROUTE

De tocht van Italië naar Nederland liegt er niet om. Het zal een zware opgave worden om dagelijks een topprestatie af te leveren, zowel fysiek als mentaal. Gelukkig zijn we er als team ook om elkaar te steunen en hebben we top-begeleiders aan onze zijde.  

 

Sponsor bedrag  stand per

1 september 2010

€16.684 

Hieronder onze meest recente bedrijfssponsors. Ga naar onze Sponsor pagina voor meer informatie.


 


  Trusted Third Party Service Europe
 
                  

http://www.ttpse.com/http://www.ipt-telemedicine.nl/http://www.zaanapotheek.nl/http://www.daxtrio.nl/http://www.krk.nl/http://www.innergo.nlhttp://www.decomme.nl/http://www.copycoaching.nl/shapeimage_4_link_0
Inmiddels staan er meer dan 200 foto’s online: 
 KLIK HIER!Foto_albums/Pages/Tour_for_life_1.htmlshapeimage_6_link_0
De Bus!!!Blog/Entries/2010/8/27_De_bus.htmlshapeimage_8_link_0

Inmiddels ook een video verslag van Dag 8


Klik op “VERSLAG DAG 8”